van de Laar wint het T-Tournament 2022!

juli 28, 2022

Op quatorze juillet stond onze namiddag en avond in het teken van sport en spel. Met twee teams (“moment van de waarheid” en “tot de tanden toe gewapend”) was ons gehele kantoor aanwezig om onze eer te verdedigen in de diverse spellen tegen andere bedrijven van Strijp-T op het jaarlijks terugkerend, prestigieuze, Strijp-T Tournament.

Met inschrijvingen op alle onderdelen hebben we mee mogen doen aan: volleybal, rokvoetbal, dartvoetbal, badminton, touwtrekken, jeu de boules, Tour de France en de stormbaan. Vooral deze laatste activiteit was weer heftig, maar hebben we door middel van een goed voorbereid werkplan tot een goed einde kunnen brengen.

Al met al waren we deze dag zeer succesvol en misten we alleen het echte voetbaltalent om ook de rokvoetbal overwinning naar ons toe te trekken. Het was dan ook geen verrassing dat we met één van de teams in de finale stonden, die bestond uit touwtrekken over de vijver van het gloeilampplantsoen. Maandenlange training om tot dit punt te komen ging eraan vooraf ;-). Dankzij de enorme teamspirit en onze diversiteit hebben we de juiste mensen daar ingezet waar ieders talent vol tot zijn recht kwam.

Na vorig jaar een nat pak gehaald te hebben in de finale wilden we toch wel erg graag de felbegeerde beker in handen krijgen, dus onze beste heren werden opgesteld en dat betaalde zich uit!
We kwamen ogenschijnlijk zeer gemakkelijk als winnaar uit de bus en hebben dit dan ook goed gevierd met het nodige gerstenat.

De verworven beker bleek een gewild jatobject tijdens het feest, maar werd daar uit de handen van veroveraars gehouden. Jammer genoeg haperde onze verdediging na 2,5u tijdens de afterparty….. door onze iets benevelde toestand is de beker toen toch een fractie van een seconde uit het zicht geraakt, met een achteroverdrukking tot gevolg.

Gelukkig werd onze troffee de dag erna naar ons kantoor terug gebracht inclusief champagne om de overwinning te vieren.

Al met al een mooie dag op een inspirerende plek!

< terug naar nieuwsoverzicht