Onze visie

Elk project is uniek

Wat maakt een gebouw tot een goede omgeving om in te werken, te wonen, te recreëren?
Wat mag het kosten? En hoe zorg je ervoor dat het duurzaam is en ook mooi blijft op de lange termijn?

Dat zijn niet alleen de vragen voor de architect of de opdrachtgever. Ook voor ons zijn ze leidend in ons werk. Vanuit onze ervaring en creativiteit maken wij, binnen multidisciplinaire teams de vertaalslag naar optimale constructies. Zo komen in gezamenlijkheid de beste oplossingen tot stand. Daarbij maken we het onszelf niet gemakkelijk. We gaan graag tot het uiterste, om nét die paar centimeter ruimte te winnen. Of om tóch nog even dat extra stukje research te doen. Dat zijn de dingen die ons werk leuk en interessant maken.
En vanzelfsprekend zorgen we ook voor een gedegen begeleiding gedurende de uitvoering van elk project en daarna. Zodat we zeker weten dat onze kwaliteit wordt gewaarborgd.

Om onszelf scherp te houden verzorgen we scholing en trainingen voor onze mensen en zijn we alert op alle nieuwe ontwikkelingen in het werkveld. We hebben een open cultuur, met veel ruimte voor onderlinge feedback. Plezier en uitdaging in het werk maken dat we elke keer weer trots kunnen zijn op de door ons gerealiseerde projecten. Elk project is uniek. Groot of klein, we werken er met evenveel passie aan.

Op deze website tonen we een selectie van ons werk. Hebben we u geïnspireerd? Neem dan gerust contact met ons op. Leon Mevis vertelt u er graag meer over.